Вдъхновение

Линда Родин

Стилист и основател на козметичната марка Olio Lusso Линда Родин отвори вратите на своя дом за интернет изданието An Affair With Italy.

 

 

Вивиан Уестууд - моята философия за щастлив живот

Вивиан Уестууд не е просто дизайнер, не е просто добър дизайнер, тя е фактор. Като истински новатор тя е смятана и за гений, и за луд гений, и за пълна откачалка, но едно е сигурно – след себе си тази личност оставя следи. И ако не следваше своята собствена философия, създателката на стиловете пънк и ню уейв в модата никога нямаше да бъде това, което е. Ето и нейните правила за щaстлив и успешен живот…

 

 

Пакетче с бисквити

"Колко пъти в живота ни се е случвало да сме сигурни, че нещо е станало точно по определен начин, а после да излезе, че изобщо не е било така..."

 

 

Благодатни идеи за прекрасен ден

ПОСРЕЩНИ ДЕНЯ С УСМИВКА

Начинът, по който започваме деня определя как ще го прекараме. Ако ставайки от сън сме намръщени, сърдити, начумерени, да не се чудим защо нищо не е както трябва и ни върви накриво в последствие. Първите минути от деня са изключително важни. Те са базата, върху която ще стъпваме цял ден. Изключително важно е именно сутрин да се стегнем и да вложим мислите си в правилния коловоз. Да мислим за хубави неща и да не се отклоняваме от тази посока. В началото е трудно, но с практиката идват и резултатите. "Всеки ден , във всяко отношение, всичко около мен се развива все по-добре и по-добре"

 

Обещавам на себе си...

 
Още статии...