Диети

Разделно хранене

Какво е това “разделно хранене”?
Това е система за хранене, разглеждаща храната като сбор от хранителни вещества, разделени в няколко ясно дефинирани групи, като дефинира методика за тяхното ефективно съчетаване с цел подобряване на храносмилането, намаляване на времето за смилане и усвояване на храната и намаляване на отпадните храносмилателни продукти.

 

 

Режима на Пиер Дюкан

Режима,който ще ви представя е по книгата на д-р Пиер Дюкан "Как да отслабнем завинаги".

Доктор Пиер Дюкан, чието име отваря 7 720 файла в интернет и който е автор на десетина книги, издадени в стотици хиляди екземпляри, започва кариерата си през 1966 г. като общопрактикуващ лекар. Много скоро обаче се ориентира към диетологията и създава изключително ефикасна диета за трайно отслабване. Дюкан е първият диетолог, който използва протеинов режим за ужас на колегите си, чиито препоръки не излизат от кръга на плодовете и зеленчуците

 

 

Диета срещу целулит

Тази диета трябва да се прилага не по-малко от 10 дни, иначе няма да постигнеш положителен резултат, но това не значи, че след изтичането на тези дни, можеш да забравиш за нея. Ако искаш винаги да си във форма, спазвай диетата периодично, най-добре веднъж месечно.
 

Японската диета - бърз и траен ефект

Тя е разработена от диетолози от японската клиника “Яекс” и е разчетена за 13 дни. Те твърдят, че за това време обмяната на веществата ще се пренастрои към друг режим на работа и ефектът от диетата ще се запази в продължение на 2-3 години без никакви усилия.
 

10 съвета как да намалим теглото си с помощта на водата

Освен че е жизнено необходима за всички процеси в човешкото тяло, водата може да бъде и едно не лошо средство за намаляване на храненето и съответно – на теглото. Ето няколко прости съвета как да я включим в борбата с излишните килограми:
 
Още статии...